Jump to content
  • Announcements

    • admin

      PBS Forum Has Closed   06/12/17

      The PBS Works Support Forum is no longer active.  For PBS community-oriented questions and support, please join the discussion at http://community.pbspro.org.  Any new security advisories related to commercially-licensed products will be posted in the PBS User Area (https://secure.altair.com/UserArea/). 

Search the Community

Showing results for tags 'array jobs'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • A Test Category
  • FAQs and Tech Notes
    • FAQs
    • Tutorials
    • Tech Notes
    • SECURITY ADVISORIES
  • Downloads, Plug-Ins, Add-Ons
    • Hooks
    • Application Definitions
    • Configurations
  • Community Discussions
    • Troubleshooting
    • Admins
    • Users
    • Bugs and RFE's
  • Application Integration
  • Admin
  • Users
  • Bugs and RFE‚Äôs

Found 1 result

  1. Not getting resources_used from array jobs

    Hi all When a job runs to completion users can get the memory used from qstat: $ qstat -fx 326958.hpcnode1 | grep resources_used resources_used.cpupercent = 0 resources_used.cput = 00:00:29 resources_used.mem = 10620kb but it looks like for array jobs there are no resources_used.* attributes shown. so any command like the following: $ qstat -fx 326959[].hpcnode1 <-- I don't expect to see resources_used.* here $ qstat -fx 326959[1].hpcnode1 <-- but for the actual subjobs it should be available $ qstat -fx 326959[2].hpcnode1 <-- ditto I can get the info from tracejob for each job in the array: $ tracejob 326959[1].hpcnode1 ... blah ... 07/28/2015 15:53:02 S Exit_status=0 resources_used.cpupercent=0 resources_used.cput=00:00:00 resources_used.mem=3772kb resources_used.ncpus=1 resources_used.vmem=432572kb resources_used.walltime=00:00:01 So why doesn't qstat show resources_used for array jobs? Mike
×