Jump to content
  • Announcements

    • admin

      PBS Forum Has Closed   06/12/17

      The PBS Works Support Forum is no longer active.  For PBS community-oriented questions and support, please join the discussion at http://community.pbspro.org.  Any new security advisories related to commercially-licensed products will be posted in the PBS User Area (https://secure.altair.com/UserArea/). 

Search the Community

Showing results for tags 'HWE'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • A Test Category
  • FAQs and Tech Notes
    • FAQs
    • Tutorials
    • Tech Notes
    • SECURITY ADVISORIES
  • Downloads, Plug-Ins, Add-Ons
    • Hooks
    • Application Definitions
    • Configurations
  • Community Discussions
    • Troubleshooting
    • Admins
    • Users
    • Bugs and RFE's
  • Application Integration
  • Admin
  • Users
  • Bugs and RFE‚Äôs

Found 1 result

  1. Hi support team, In order to understand how a HPC system works, we started to build a test system with HP Z420 workstations. We've successfully installed Altair License Manager and PBS Pro on head node using the 30-day trial license. Finally we've installed the HWE Compute Manager and there wasn't any problem at installation. I can login to Compute Manager portal but when I try to add server, it fails. It promts "Failed to add server". I filled the spaces like: Server Name: <hostname of head node> Host : <hostname of head node> (static IP address of head node is stated in /etc/hosts file.) Username : <root> Password : <root password> PBS server and licensing server works fine. What can be the problem? Should port number is given manually? If it is, which port number should it be? Also as we have private network between nodes, the firewall is disabled.
×